Tine Embrechts openhartig over relatie met Guga Baúl: "Even weg van hem" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Embrechts openhartig over relatie met Guga Baúl: "Even weg van hem"

Tine Embrechts openhartig over relatie met Guga Baúl: "Even weg van hem"

Tine Embrechts had al twee zonen, Luis Oscar (19) en Emilio (16), uit een vorige relatie. Intussen vormt ze al zo’n 9 jaar een koppel met Laurent Bailleul, beter bekend als Guga Baúl. Ook zij kregen twee zoontjes samen, Gaston (7) en Maurice (5). En dat is niet altijd even evident in hun relatie.

Tine Embrechts heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat het moederschap niet altijd rozengeur en maneschijn is. “Maar ik durf nu echt te zeggen dat ik een goeie mama ben”, denkt de actrice erover in Dag Allemaal. “Ik ben genoeg bij mijn kinderen, zorg goed voor hen, zie hen graag. Ik ben superblij met mijn vier zonen, maar die twee kleintjes: ik heb dat wat onderschat”, geeft ze eerlijk toe.

En dan heeft ze het niet alleen over zichzelf, maar ook over het effect op haar relatie. “Jonge kinderen overleven, dat is de moeilijkste taak als koppel”, vindt Tine. “Dat is gewoon enorm zwaar, want de eerste op wie je je afreageert als het niet lekker loopt, is je partner.” Maar gelukkig heeft zij niet te klagen. “Laurent en ik doen dat keigoed”, klinkt het. Maar ze stelt ook haar eisen.

“Ik eis bij hem wel tijd voor mezelf op”, legt de actrice uit. “Los van de kinderen, los van hem. Ik heb dat meer nodig dan vijf of tien jaar geleden.” Terwijl ze zich daar vroeger schuldig over voelde, denkt ze nu: ‘Het mag!’ “Even tijd maken voor mezelf en dan weer vol liefde in de mallemolen stappen en ons fabriekje laten draaien. Het is een lange weg met vallen en opstaan geweest, maar ik heb eindelijk geleerd om mild te zijn voor mezelf”, aldus Tine.

Populair

Laatste nieuws