Viktor Verhulst onthult echte reden: "Daarom komt mama niet in De Verhulstjes" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst onthult echte reden: "Daarom komt mama niet in De Verhulstjes"

Viktor Verhulst onthult echte reden: "Daarom komt mama niet in De Verhulstjes"

In ‘De Verhulstjes’ konden we de avonturen van Gert Verhulst, zijn kinderen Marie en Viktor en partner Ellen Callebout op de voet volgen. Maar er was één opvallende afwezige in de realityreeks. Valérie, Gerts eerste grote liefde en de moeder van zijn kinderen, kregen we nooit te zien. En daar heeft ze een duidelijke reden voor.

Het is niet omdat Valérie niet in ‘De Verhulstjes’ te zien is, dat ze geen goed contact heeft met haar kinderen. “Iedereen weet dat ik een heel goede band met mijn papa heb, maar ook de band met mijn moeder is supersterk”, vertelde Viktor eerder in ‘Viktor Vlogt’ op GoPlay. “Vroeger als kind was ik echt een mama’s-kindje. Ik kon geen twee seconde zonder mijn moeder”

In zijn vlog toonde Viktor op haar verjaardag een kiekje uit de oude doos met zijn mama. “Ze is nog steeds even prachtig, alleen misschien met een rimpeltje meer”, glimlachte hij. “Ik meen het echt als ik zeg dat mijn mama de beste en liefste van de hele wereld is.” Meer komen we niet te weten op Valérie. “Ik heb nog nooit over mijn moeder verteld. Ze staat absoluut niet graag in de belangstelling, dus ik weet niet of ze dit leuk gaat vinden”, klonk het.

“Mijn moeder zit niet te wachten op media-aandacht”, kan zijn zus Marie beamen. “Zij heeft alles met Studio 100 meegemaakt vanaf het begin, maar heeft geen interesse om iets in de media te doen. Ze zou al stress krijgen als ze zou horen dat ik nu over haar praat.” Hoewel het goed met haar gaat, bevestigt Valérie aan Het Laatste Nieuws dat ze bewust gekozen heeft voor een leven buiten de spotlights. In ‘De Verhulstjes’ moeten we haar dus niet verwachten.

Populair

Laatste nieuws