Stan Van Samang en vriendin Barbara hakken moeilijke knoop door over hun relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stan Van Samang en vriendin Barbara hakken moeilijke knoop door over hun relatie

Stan Van Samang en vriendin Barbara hakken moeilijke knoop door over hun relatie

Stan Van Samang en zijn vriendin Barbara gaan al jaren als gelukkig koppeltje door het leven. Intussen bezegelden ze de liefde met twee schatten van kindjes: hun dochtertje Stella van 3 en zoontje Lenny van 5 jaar oud. Nu hebben de tortelduifjes een belangrijk besluit genomen over hun toekomst samen.

In ‘Thuis’ gaat Stan Van Samangs personage Harry als een getrouwde man door het leven. Die stapte twee weken geleden nog in het huwelijksbootje met Thilly, gespeeld door Lauren Müller. In het echte leven heeft de acteur nog steeds ging ring rond zijn vinger.

Stan en zijn vriendin Barbara zijn nog al die jaren nog steeds niet getrouwd. “Dat is zo”, beaamt hij in TV-Familie. En het lijkt er niet op dat daar ooit verandering in komt. “Of een bruiloft ooit op onze planning zal staan... Geen idee, eerlijk gezegd”, biecht de acteur op. “Maar zeg nooit nooit.”

“Barbara en ik zijn al heerlijk lang samen”, vervolgt Stan. En dat is voor hem genoeg. “Bovendien zijn we al innig verbonden door onze kinderen, Stella en Lenny”, bedenkt hij zich. “Maar trouwen... Weet je, je kan elkaar ook enorm graag zien zonder dat trouwboekje”, besluit de ‘Thuis’-acteur.

Populair

Laatste nieuws