Maxime Vermeire schept duidelijkheid: "Daarom ben ik terug bij papa gaan wonen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maxime Vermeire schept duidelijkheid: "Daarom ben ik terug bij papa gaan wonen"

Maxime Vermeire schept duidelijkheid: "Daarom ben ik terug bij papa gaan wonen"

Maxime Vermeire woonde eerst in Antwerpen, maar de zoon van Jacques Vermeire keerde onlangs toch terug naar het ouderlijk nest. De reden waarom hij de grootstad heeft verlaten, onthult hij nu zelf in een nieuw interview.

In ‘De Vermeires’ krijgen we niet alleen meer te zien van het privéleven van Jacques Vermeire en zijn dochter Julie. Ook Maxime duikt op in de realityreeks. Hij werkte eerst als beenhouwer in Antwerpen, maar nu woont hij terug thuis bij zijn papa in Keerbergen. “Ik woonde met mijn toenmalige vriendin samen in ’t Stad. Al was dat van korte duur: vier maanden”, vertelt hij aan TV-Familie.

De breuk is nog vrij recent. “Vorige zomer gingen we uiteen. We waren toen al 4,5 jaar samen”, biecht hij op. Toen besloot Maxime om terug thuis te gaan wonen én te stoppen in de beenhouwerij. “Het is niet evident om elke dag van Keerbergen naar Antwerpen te rijden”, klinkt het. “Ik moest om half vijf ’s morgens opstaan. Dat was niet langer haalbaar”, aldus Maxime.

Toch wou hij eerst de stad niet verlaten. “Ik wilde eerst iets in de buurt daar zoeken en in Antwerpen blijven wonen”, geeft hij toe. “Maar toen kwamen ze met het idee van ‘De Vermeires’. En dus heb ik de keuze gemaakt om terug bij papa te gaan wonen”, verduidelijkt Maxime. Dat bevalt hem tot nu toe.

Populair

Laatste nieuws