Evi Hanssen deelt pakkend bericht over haar ongeneeslijk zieke moeder: "Sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evi Hanssen deelt pakkend bericht over haar ongeneeslijk zieke moeder: "Sterkte"

Evi Hanssen deelt pakkend bericht over haar ongeneeslijk zieke moeder: "Sterkte"

De mama van Evi Hanssen voert een strijd tegen kanker die ze niet meer zal kunnen winnen. Daarom proberen Evi en Arlette zoveel mogelijk herinneringen te maken voor dat het noodlot toeslaat. Op Instagram post ze nu opnieuw een emotionele boodschap.

Arlette, de moeder van Evi Hanssen, heeft borstkanker met uitzaaiingen in de botten en lever. Zopas kregen ze slecht nieuws te horen van de oncoloog, namelijk dat het begin van het einde echt is ingezet. “De laatste dagen gaat er geen dag voorbij dat ik niet even huil”, gaf Evi nog maar pas toe.

Op haar Instagrampagina deelt ze nu een kiekje uit de oude doos, waarbij ze een pakkend tekstje schrijft. “Ongeveer veertig jaar terug in de tijd”, klinkt het. Evi vraagt zich af wat haar mama toen tegen haar zei. “Sowieso zei ze iets liefs”, schrijft ze. “Ze vroeg vast of ik niet te moe was. Dat vraagt ze me al heel mijn leven. Waarschijnlijk schudde ik toen van niet, maar was het wel en ging ik verder spelen”, klinkt het.

“Ik durf nu te zeggen dat ik best moe ben, maar toch ook verder spelen. Want zo lang er leven is, blijven we herinneringen maken en knuffelen”, aldus Evi. In de comments staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers. “Geniet waar je kan, Evi”, “Dikke knuffel”, “Zo krachtig”, “Zo mooi gezegd”, “Sterkte”, “Veel liefs”, “Wat mooi”, “Prachtig geschreven” en “Zo puur”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws