Kim Van Oncen en haar partner Niels klaar voor een nieuw hoofdstuk: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen en haar partner Niels klaar voor een nieuw hoofdstuk: "Proficiat!"

Kim Van Oncen en haar partner Niels klaar voor een nieuw hoofdstuk: "Proficiat!"

Kim Van Oncen is ondertussen al meer dan tien jaar samen met Niels De Jonck. Samen kregen ze ook al twee kindjes, Jack en Stella. Nu heeft het koppel weer leuk nieuws te melden en daar vertelt Kim meer over op Instagram.

Kim Van Oncen is sinds kort te horen op Radio2 als sidechick van Peter Van de Veire in de ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. Niet alleen heeft de presentatrice sinds kort een nieuwe job, ze is ook samen met haar gezin aan nog een nieuw hoofdstuk begonnen. Daar verklapt ze nu meer over op haar Instagrampagina.

Zo is Kim al een tijdje hard aan het werken aan haar eigen stekje. “Na een paar maanden ‘werfwonen’ begint het meer en meer op een ‘thuis’ te lijken”, schrijft ze trots. “Het heeft bloed, zweet, tranen en een nier en rib gekost”, lacht ze. Ze laat ook meteen enkele foto’s zien van haar stulpje. “Al een tipje van de sluier hier van de dingen die af zijn”, klinkt het.

“Klaar voor de laatste loodjes en dankbaar dat we het kunnen creëren zo’n cocon voor ons gezin, want evident is dat niet”, aldus Kim. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van wat ze te zien krijgen. “Wauw”, “Heel mooi”, “Prachtig huis, amai”, “Heel speciaal”, “Knap hoor, proficiat”, “Stijlvol interieur”, “Zalig” en “Love it”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws