Om van te smelten: Astrid Coppens en haar man Bram maken heuglijk nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Astrid Coppens en haar man Bram maken heuglijk nieuws bekend

Om van te smelten: Astrid Coppens en haar man Bram maken heuglijk nieuws bekend

Astrid Coppens is samen met haar man op vakantie in Los Angeles, Californië. Een speciale plaats voor de tortelduifjes, want daar hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet. Nu hebben ze alweer prachtig nieuws te melden.

Astrid Coppens en haar man Bram zijn al een hele tijd samen. Tijdens een prachtige ceremonie in de Caraïben gaven ze elkaar al het ja-woord in 2016, maar officieel stapten ze pas in 2019 in het huwelijksbootje in Merksem. Intussen hebben ze ook al twee kindjes samen, Billie-Ray en Joey-Lee.

Het koppel vertoeft momenteel in Los Angeles en Astrid deelt nu een heel mooi filmpje op Instagram. “Bijna 10 jaar samen en 3,5 jaar geleden dat ik nog in Los Angeles geweest was. Ondertussen 2 schatten van kindjes”, begint ze. “L.A. is dus de ideale plaats om je deze symbolische ring met de namen van onze kindjes te geven, want hier heb ik je leren kennen”, aldus Astrid. “Dank u Bram om de beste papa en hubby te zijn”, sluit ze af.

Onder deze post schrijven de volgers van Astrid allemaal lieve berichtjes. “Hoe prachtig is dat, ik smelt”, “Jullie zijn een geweldig koppel en fantastische ouders. Jullie stralen samen”, “Zo schoon”, “Prachtige ringen”, “Hele dikke kussen voor jullie allebei”, “Geniet ervan samen”, “Prachtig koppel”, “Zo’n mooie lieve mensen” en “Ik ben superblij voor jullie”, reageren ze onder meer.

Populair

Laatste nieuws