Laura Lieckens in diep uitgesneden badpak laat vol in haar boezem kijken: "Wow" sexy
sexy

Laura Lieckens in diep uitgesneden badpak laat vol in haar boezem kijken: "Wow"

Laura Lieckens in diep uitgesneden badpak laat vol in haar boezem kijken: "Wow"

Laura Lieckens heeft genoten van een deugddoende vakantie in Tenerife en daar heeft ze al enkele leuke beelden van laten zien op sociale media. Nu post de blondine ook nog een gewaagde foto in badpak.

Laura Lieckens is bekend geworden door haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Sonny, maar al snel werd duidelijk dat het niet klikte op romantisch vlak. Echter kwam er niet veel later geweldig nieuws naar buiten, want Laura vond de liefde bij haar huidige vriend Yorben.

Intussen is het koppel al een tijdje samen en in augustus mochten ze hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Eben. Het gezinnetje genoot zopas van zon, zee en strand in Tenerife en dat toont Laura maar al te graag op sociale media. Haar volgers op Instagram verrast ze nu ook nog met een uitdagend kiekje.

De ‘Blind Getrouwd’-ster post namelijk een foto waarop ze een onthullend badpak draagt en daar hebben haar volgers meteen iets over te zeggen. “Supermooie foto”, “Wow”, “Mooi badpak” en “Supermooi”, reageren ze onder meer. Ook moet iemand nog wat kwijt over haar zoontje. “Hoe schattig jouw kleine man met zijn zonnebril”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws