Presentatrice Tatyana Beloy is zeker: "Deze bewoner gaat 'Big Brother' winnen" TV en Radio
TV en Radio

Presentatrice Tatyana Beloy is zeker: "Deze bewoner gaat 'Big Brother' winnen"

Presentatrice Tatyana Beloy is zeker: "Deze bewoner gaat 'Big Brother' winnen"

Vanavond moet opnieuw een van de bewoners het ‘Big Brother’-huis verlaten. Deze keer is het exit Lindsey, Charlotte of Ali. Of misschien wel Rob, die al aangaf dat hij misschien zelf wilde opstappen? Na de liveshow blijven de kandidaten met negen over. Maar wie maakt dit jaar het meeste kans om te winnen?

Chiara, Michelangelo, Jason, Ias, Bart, Jolien, Rob, Charlotte, Lindsey of Ali. Deze tien bewoners zijn voorlopig nog in de running om op 1 april met de overwinning en de volledige prijzenpot naar huis te gaan. “Van mij mag Rob winnen”, denkt Gert Verhulst erover in ‘De Tafel van Vier’. “En voor Ellen (Callebout, red.) ook. Ja, wij zijn Rob fans”, besluit de talkshowhost.

Tatyana Beloy denkt daar anders over. De ‘Big Brother’-presentatrice is te gast in Gerts talkshow om het huidige seizoen van de realityshow te bespreken. Volgens haar mag Jason zich over een goede maand tot winnaar kronen.

Niet alleen in het ‘Big Brother’-huis zelf, maar ook door de presentatrice wordt de 20-jarige Nederlander dus tot de grootste kanshebber bestempeld. “Ik denk Jason. Jason is enorm populair. Die krijgt zoveel fanmail, dat is ongelooflijk”, zegt Tatyana tijdens de uitzending. “Ik weet niet wie er gaat winnen, maar het is bijzonder om te zien”, moet ze besluiten.

Populair

Laatste nieuws