An Lemmens betovert volgers met wondermooie vakantiefoto's van haar gezinnetje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens betovert volgers met wondermooie vakantiefoto's van haar gezinnetje

An Lemmens betovert volgers met wondermooie vakantiefoto's van haar gezinnetje

An Lemmens is op citytrip naar Rome geweest met haar partner Sam en haar twee kindjes. Op haar Instagrampagina deelt ze nu enkele prachtige foto’s en daar hebben haar volgers meteen wat over te zeggen.

An Lemmens is ondertussen al enkele jaren samen met filmregisseur Sam Ostyn. Begin vorig jaar mochten de twee hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Roscoe. An heeft ook al een dochter, Zappa Rosa, uit haar vorige relatie met Arne Quinze. Zopas is het gezin op vakantie naar Italië geweest en daar vertelt ze nu meer over op sociale media.

“Rome. Dat is wandelen, wandelen, wandelen. Op en af de zeven heuvels van de stad”, schrijft ze onder enkele leuke kiekjes. “Over soms hele smalle voetpaden, of minder vlot begaanbare wegen. Superhandig om dan toch die draagzak bij te hebben, zeker op historische sites”, aldus An. “Soms twijfel ik of het de moeite is om én de buggy én de draagzak mee te sleuren, maar in Rome bleek het dus zonder twijfel de juiste keuze”, klinkt het.

In de fotoreeks die An op Instagram deelt krijgen we enkele plaatjes van haar partner en kinderen te zien. Daar moeten de volgers van An ook nog wat over kwijt. “Fijn te zien dat jullie een heel fijne tijd hadden in het prachtige Rome”, “Mooi”, “Prachtig”, “Zo tof, beiden in streepjes. Heel mooi”, “Genieten” en “Rome is perfect”, schrijven zij onder andere in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws