Stan Van Samang klapt uit de biecht: hoe goed klikt het echt met Lauren Müller? TV en Radio
TV en Radio

Stan Van Samang klapt uit de biecht: hoe goed klikt het echt met Lauren Müller?

Stan Van Samang klapt uit de biecht: hoe goed klikt het echt met Lauren Müller?

Stan Van Samang gaat een drukke tijd tegemoet. De zanger is volop bezig met de voorbereidingen voor het Schlagerfestival en werkt aan een gloednieuw album. Maar hij vult zijn dagen vooral tussen zijn collega’s op de set van ‘Thuis’. Daarin kruipt hij in de huid van Harry, de man van Thilly (Lauren Müller). Maar klikt het in het echt ook zo goed tussen hen?

Als zanger is Stan Van Samang het natuurlijk gewoon om voor een groot publiek te spelen. Maar sinds eind 2020 treedt de acteur dagelijks voor meer dan een miljoen mensen op in ‘Thuis’. “En dat is geweldig”, klinkt het in TV-Familie. “En ’t is fijn om op zo’n set als die van ‘Thuis’ te staan. Veel collega’s zijn nu vrienden.” In het bijzonder Lauren Müller, die zijn vrouw, Thilly, speelt in de reeks. “Ze is een heel toffe madam”, vindt Stan.

Zeker nu zijn personage verwikkeld is in een stevige verhaallijn, kan de acteur zijn tegenspeelster maar al te goed gebruiken. Niet alleen zijn Harry en Thilly onlangs getrouwd, ze konden dezelfde dag nog net aan een gasontploffing in hun huis ontsnappen. En dat nog voor ze Harry’s dochter, Zihame, in veiligheid konden brengen.

“In het soapgenre gebeurt er altijd van alles. Al die uiteenlopende emoties, da’s tof om te spelen”, denkt Stan erover. “Ik moet bepaalde schuiven opentrekken om die intense emoties uit te lokken. Dat vergt veel concentratie. Na zo’n draaidag ben ik echt kapot”, vertelt hij ook in Dag Allemaal. “Gelukkig komt het samenspel met Lauren Müller, een fantastische collega, goed over op het scherm”, aldus de ‘Thuis’-acteur.

Populair

Laatste nieuws