Natalia krijgt bakken kritiek na wat ze doet met dochtertje: "Levensgevaarlijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia krijgt bakken kritiek na wat ze doet met dochtertje: "Levensgevaarlijk"

Natalia krijgt bakken kritiek na wat ze doet met dochtertje: "Levensgevaarlijk"

Natalia en haar verloofde Frederik kregen samen twee schatten van kinderen: hun dochtertje Bobbi-Loua van bijna drie jaar oud en hun zoontje Apollo van één. Op Instagram deelt de trotse mama het heuglijke nieuws dat haar beide oogappels een heuse mijlpaal hebben bereikt. Maar de zangeres wordt meteen door het slijk gehaald.

Misschien wel de grootste mijlpaal van allebei: Natalia’s zoontje Apollo heeft gisteren zijn eerste stapjes gezet. Als een echte trotse mama deelt ze een video van het magische moment. Gevolgd door een filmpje van Bobbi-Loua die voor de allereerste keer op een pony kruipt. En ze heeft de smaak meteen te pakken. “Het kan niet rap, hoog, snel en zot genoeg gaan/zijn”, lacht de zangeres op Instagram.

Daarbij deelt ze nog een onschuldige video van haar dochtertje die met haar pony over enkele hindernissen springt. “Eén woord: geweldig”, “Wat een lieverd”, “Leuk dat ze er zoveel plezier aan beleeft”, “Eens gebeten door de paardenmicrobe, altijd”, “Schattig om te zien” en “Wat een durvertje”, reageren Natalia’s volgers dolenthousiast. Toch is de video niet zo onschuldig als die lijkt. De zangeres wordt namelijk serieus op de vingers getikt omdat ze Bobbi-Loua geen helm heeft omgedaan.

“Zet toch een helm op haar hoofdje, een ongeluk is snel gebeurd”, “Eén val kan al een einde maken aan al dat plezier”, “Helmpje aandoen, dan kan ze de sport nog lang beoefenen”, “Ik heb er zelf een hersenletsel door opgelopen, dus laat ze alstublieft een tok dragen”, “Hoe onschuldig het ook lijkt, het is levensbelangrijk”, “Ze heeft een helm en valvest nodig, slechte begeleider” en “De lesgever zou beter moeten weten”, uiten ze hun ongenoegen. Natalia zal de volgende keer vast wel twee keer nadenken.

Bron: Instagram Stories

Natalia krijgt bakken kritiek na wat ze doet met dochtertje: "Levensgevaarlijk"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws