"Eindelijk": Gilles De Coster lost startdatum én enorme verrassing over 'De Mol' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Eindelijk": Gilles De Coster lost startdatum én enorme verrassing over 'De Mol'

"Eindelijk": Gilles De Coster lost startdatum én enorme verrassing over 'De Mol'

Na lang wachten is het eindelijk zover. Binnenkort gaat het gloednieuwe seizoen van het razend populaire Play4-programma ‘De Mol’ van start. En presentator Gilles De Coster heeft meteen een enorme verrassing in petto voor de kijkers. Het wordt spannender dan ooit.

Goed nieuws voor de trouwe fans en fanatieke speurders. In een korte trailer voor het elfde seizoen van ‘De Mol’ maakte Play4 bekend dat het populaire programma op zondag 19 maart terugkeert op het scherm. Nog een kleine drie weken geduld dus voor de zoektocht kan beginnen.

‘De Mol’ zet dit jaar voet aan grond in het Amerikaanse Arizona. En daar staat de kandidaten - én kijkers - vast een grote verrassing te wachten. “Hier zitten we dan. Je hebt alle selecties doorlopen. Jij bent onze…”, en daar worden Gilles De Costers woorden mysterieus onderbroken in de trailer. “Dit hebben we echt nog nóóit gedaan”, onderstreept de presentator. “Zie je het zitten?”

Wat er dit jaar nieuw is aan het programma, daar hebben we het gissen naar. Maar fans zijn nu al door het dolle heen. “Eindelijk”, “Zoveel zin in”, “Let’s go”, “Zó lang naar uitgekeken”, “YES”, “Dit ziet er al veelbelovend uit” en “Wordt sowieso een topseizoen!”, reageren ze onder de trailer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws