Dina Tersago voorspelt het ergste voor deze boer: "Maken vrouwen misbruik van" TV en Radio
TV en Radio

Dina Tersago voorspelt het ergste voor deze boer: "Maken vrouwen misbruik van"

Dina Tersago voorspelt het ergste voor deze boer: "Maken vrouwen misbruik van"

Gisteren maakten we frambozenboer Kevin kennen in ‘Boer zkt Vrouw’. Met slechts zes vrouwen die naar zijn boerderij afreisden, nam hij een iets minder spetterende start. Toch blijft hij zijn positieve zelve. Maar presentatrice Dina Tersago waarschuwt hem meteen voor een nakend gevaar.

Kevins ideaalbeeld van een vrouw? “Lief en spontaan, uiterlijk maakt me minder uit”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Mee de boerenstiel instappen is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. En ik heb ook een grote kinderwens, dus daar moet ze ook voor openstaan.” Veel vraagt de frambozenboer dus niet. Toch hebben maar zes vrouwen op zijn oproep gereageerd.

“Ik had er meer van verwacht”, geeft hij eerlijk toe. “Maar ik heb het niet aan mijn hart laten komen. Ik heb liever de volle aandacht van zes vrouwen, dan dat ik er een hele hoop moet teleurstellen.” Hij laat zijn hoofd niet hangen. “Er staan toch maar mooi zes vrouwen he? Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. En ik zag ook in de vorige seizoenen dat er niet altijd veel kandidaten nodig zijn om de ware te vinden. Er moet er maar een de juiste zijn”, besluit Kevin.

Toch is Dina Tersago op haar hoede. Zij sprak zich eerder al uit over de kansen van boer Kevin. “Hij is een heel lieve jongen”, vertelde ze eerder al in Het Laatste Nieuws. “Maar in de liefde is hij wat goedgelovig. Hij kan moeilijk inschatten met wie er een klik is, en vrouwen kunnen daar misbruik van maken.” Dat kan Kevin alleen maar beamen. “Ik moet oppassen dat ik mezelf niet voorbij loop”, beseft hij. “Soms ben ik te positief, te impulsief en wil ik het te goed doen.”

Populair

Laatste nieuws