Zitten er dit jaar twee saboteurs in 'De Mol'? Gilles De Coster zaait verwarring TV en Radio
TV en Radio

Zitten er dit jaar twee saboteurs in 'De Mol'? Gilles De Coster zaait verwarring

Zitten er dit jaar twee saboteurs in 'De Mol'? Gilles De Coster zaait verwarring

Zet het allemaal in jullie agenda: op zondag 19 maart hebben we opnieuw een vaste afspraak met ‘De Mol’ op Play4. Deze keert reist Gilles De Coster met tien onbekende Vlamingen naar het Amerikaanse Arizona. Maar Gilles zou Gilles niet zijn als hij geen verrassing van formaat in petto had voor de kijkers.

Het elfde seizoen wordt spannender dan ooit. ‘De Mol’ heeft opnieuw een grote primeur beet. “Hier zitten we dan. Je hebt alle selecties doorlopen. Jij bent onze…”, en daar worden Gilles De Costers woorden onderbroken in de trailer. “Dit hebben we echt nog nóóit gedaan”, onderstreept de presentator. “Zie je het zitten?” De makers van ‘De Mol’ hebben duidelijk weer iets nieuws bedacht. Maar wat zou die verrassing zijn?

De meeste kijkers zitten op hetzelfde spoor. “Twee mollen?”, “Er is dit jaar een tweede mol”, “Volgens mij zei Gilles in de trailer ‘handlanger van de mol’”, “Ja, ik denk ook dat de saboteur een handlanger krijgt” en “Of een schaduwmol: die lijkt de mol, maar is het niet. Zo wordt het lastiger om de echte saboteur te vinden”, lijkt voorlopig de meest plausibele theorie op Facebook. Maar de fans komen natuurlijk opdraven met de gekste theorieën.

“Twee groepen met elk een mol?”, “Negen mollen die de ene kandidaat moeten vinden?”, “Alle ex-mollen samen in een spel?”, “De ziener/een spiekende meisje?”, “Een anti-mol, die de mol kent en hem tegenwerkt?”, “Iedereen doen geloven dat hij/zij de mol is, maar er is maar één echte” of “Een onzichtbare mol, buiten de groep, die er pas later bijkomt?”, lezen we nog. Eén ding is zeker: “Ze gaan weer iets supercools doen”. Want ‘De Mol’ stelt nooit teleur.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws