Jacques, Maxime en Julie Vermeire krijgen plots heel slecht nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Jacques, Maxime en Julie Vermeire krijgen plots heel slecht nieuws te horen

Jacques, Maxime en Julie Vermeire krijgen plots heel slecht nieuws te horen

Afgelopen zaterdag konden we kijken naar de tweede aflevering van ‘De Vermeires’. Helaas komt er nu niet zo’n leuk nieuws naar buiten over het nieuwe realityprogramma.

In ‘De Vermeires’ krijgen we meer te zien van het privéleven van Jacques Vermeire en zijn twee kinderen Maxime en Julie. Ook Julie’s vriend Laurins en hun labradoodle Sunny duiken geregeld op in de realityreeks. Dit weekend werd de tweede aflevering uitgezonden en daarin brachten ze een bezoekje aan hun mama Eva Pauwels.

Naar de eerste aflevering van ‘De Vermeires’ keken zo’n 560.000 nieuwsgierigen. Echter doet de tweede aflevering het nu al een pak slechter. Zo staat de teller momenteel op net geen 400.000 kijkers. De kijkcijfers zullen nog wel een beetje stijgen door uitgesteld kijken, maar de daling zal toch aanzienlijk blijven. Dat is meteen een harde klap voor Jacques, Julie en Maxime.

Ook in de comments zijn ze niet mals voor het nieuwe tv-programma. "Gaat dan ook echt nergens over, hé", "Ik vind het heel saai", "Ben al afgehaakt", "Het was echt kinderachtig", "Alle respect, maar ik vond het niet om aan te zien", "Het draait alleen rond dochter Julie", "Trekt op niets" en "Niet boeiend", klinkt het onder meer.

Populair

Laatste nieuws