Helmut Lotti opnieuw zwaar onder vuur na scherpe kritiek op 'The Masked Singer' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Helmut Lotti opnieuw zwaar onder vuur na scherpe kritiek op 'The Masked Singer'

Helmut Lotti opnieuw zwaar onder vuur na scherpe kritiek op 'The Masked Singer'

Met bijna 2 miljoen kijkers is ‘The Masked Singer’ een enorm kijkcijferkanon, iets wat Helmut Lotti niet lijkt te begrijpen. Net zoals het feit dat zijn naam elk seizoen wel eens valt. Vorig jaar nog bij Edelhert, dit jaar bij Minotaurus. Daar maakt de zanger meteen korte metten mee.

Opnieuw krijgt Helmut Lotti constant de vraag of hij Minotaurus is, en dat hangt hem stilaan de keel uit. “Man man man, we zijn weer vertrokken”, uit hij zijn ongenoegen op Facebook. “Ik hoorde in de jury iemand praten over een international star. Kan zijn, maar dan wel zeker geen Engelstalige international star… Hij klinkt wel heeeel erg Vlaams. ‘The Show Must Go On’ staat bovendien ongeveer twee tonen lager dan het origineel”, reageert de zanger scherp.

“Dit is niet eens een zanger volgens mij”, schrijft Helmut verontwaardigd. “Dit dystopische universum wordt steeds beklemmender. Omdat men het meent…” Op sociale media valt zijn vernietigende kritiek niet meteen in goede aarde. “Oei, Helmut, waarom zo zuur?”, “Kijk dan niet”, “Ik vind hem de laatste tijd nogal degoutant”, “Waar hij zich mee bezighoudt”, “Waarom neem je dit zo serieus? Voor de meeste mensen is het gewoon ontspanning” en “Waarom maak je je daar druk in?”, vragen ze zich af.

Vooral de kritiek op Minotaurus vinden de kijkers onterecht. “Amai, wat een blaaskaak”, “Zo arrogant”, “Wie denkt hij dat hij is”, “Zo denigrerend tegenover de persoon in het kostuum”, “Die kan er toch niet aan doen dat ze jou verdenken” en “Zo’n gedacht van jezelf”, reageren zij op hun beurt op Facebook.

Populair

Laatste nieuws