'Big Brother'-kandidaat serieus op vingers getikt wegens pesterijen in het huis TV en Radio
TV en Radio

'Big Brother'-kandidaat serieus op vingers getikt wegens pesterijen in het huis

'Big Brother'-kandidaat serieus op vingers getikt wegens pesterijen in het huis

Zaterdagavond moesten de ‘Big Brother’-kijkers tijdens de liveshow afscheid nemen van Rob. En dus niet van Charlotte, die eigenlijk het minste stemmen wist te sprokkelen. Tot grote spijt van Chiara, die haar liever haar koffers had zien pakken.

Maar zaterdagavond besloot Rob zelf op te stappen uit het ‘Big Brother’-huis. Dat betekent dat genomineerden Ali, Lindsey en Charlotte nog een weekje langer in het spel mogen blijven. Charlotte behaalde wel de minste stemmen van de drie, waardoor ze automatisch opnieuw genomineerd is. De kans dat Charlottes verblijf dus nog verlengd wordt, bestaat. En dat zint Chiara niet.

Het botert niet tussen haar en Charlotte en dat is niemand ontgaan. Niet alleen Charlotte zelf, maar ook Lindsey heeft genoeg van Chiara’s pestgedrag. “Niemand zag dat in het begin”, klinkt het bij Charlotte. In het begin trok Chiara ook heel erg naar Lindsey. “Ik dacht dat ze jou probeerde mee te slepen in haar pestgedrag.” “Maar ik had haar meteen door. Ik schrok van wat ze allemaal zei”, vult Lindsey aan. Gelukkig vormen zij twee een sterk front tegen Chiara.

Zowel bij de medebewoners als op sociale media hangt Chiara’s gedrag hen serieus de keel uit. “Ze mag eruit van mij”, “Zo’n negativiteit en pestgedrag”, “Een echte backstabber”, “Iedereen laat zich meeslepen door Chiara, zien ze dan niet hoe vals ze is?”, “Ik snap niet waarom ze zo tegen Charlotte is?”, “Dat mens is zo achterbaks als ze groot is” en “Er is maar één iemand die pest en achter de rug babbelt”, tweeten enkele verontwaardigde fans.

Populair

Laatste nieuws