Cupido schiet al raak in 'Boer zkt Vrouw': "Ik had meteen een wow-gevoel" TV en Radio
TV en Radio

Cupido schiet al raak in 'Boer zkt Vrouw': "Ik had meteen een wow-gevoel"

Cupido schiet al raak in 'Boer zkt Vrouw': "Ik had meteen een wow-gevoel"

Gisteren maakten we kennis met frambozenboer Kevin in de tweede aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Slechts zes vrouwen reageerden op zijn oproep, maar daardoor is de boer niet minder enthousiast. Meer nog, meer had hij duidelijk niet nodig.

Slechts zes vrouwen schreven zich in om Kevin beter te leren kennen. “Ik heb het niet aan mijn hart laten komen”, besluit hij in Het Laatste Nieuws. “Ik heb liever de volle aandacht van zes vrouwen, dan dat ik er een hele hoop moet teleurstellen. Er staan toch maar mooi zes vrouwen, hé? En ik zag ook in de vorige seizoenen dat er niet altijd veel kandidaten nodig zijn om de ware te vinden. Er moet er maar een de juiste zijn”, bedenkt hij zich.

En de kans is groot dat een van die zes de ware is. Elke ontmoeting verliep bijna vlekkeloos. De frambozenboer strooide met complimentjes. “Heb ik het zo warm omdat ik onder deze koepel sta of komt het door jou?”, zei Kevin tegen Elnara. Maar toen moest de beste ontmoeting nog komen. Hoewel Heidi een pak ouder is dan hem, was de boer meteen verkocht. In de aflevering verklapte hij zelfs al dat ze een streepje voor had.

“Je ziet er práchtig uit. Ik ben echt sprakeloos, ik weet echt niet wat te vragen. Mijn hersencellen zijn even op de dool, ze zijn aan het oververhitten”, moest hem van het hart. “Vanaf het moment dat ze naar mij wandelde, had ik al een wow-gevoel”, geeft hij toe in Het Belang van Limburg. “Puur gebaseerd op het uiterlijk. Het is een knappe vrouw, dat moet ik niet onder stoelen of banken steken.” Of er nog iets moois bloeit tussen Kevin en Heidi, zullen we binnenkort te weten komen.

Populair

Laatste nieuws