Jef uit 'Boer zkt Vrouw' eerlijk over Dina Tersago: "Heb vriendelijk bedankt" TV en Radio
TV en Radio

Jef uit 'Boer zkt Vrouw' eerlijk over Dina Tersago: "Heb vriendelijk bedankt"

Jef uit 'Boer zkt Vrouw' eerlijk over Dina Tersago: "Heb vriendelijk bedankt"

Zondagavond konden we alweer de tweede aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ meepikken op VTM. Vorige week beten Raphaël, Stef en Cathy de spits af, nu waren de twee overgebleven boeren, Kevin en Jef, aan de beurt.

Dina Tersago probeert Jef, die intussen meer dan vier jaar single is, aan een vrouw te helpen. Toch begon de melkveehouder niet met volle goesting aan dit avontuur. “Het was een vriend die me had ingeschreven”, vertelt de boer in Gazet van Antwerpen. “Niet voor dit seizoen, maar al voor het vorige.”

“Toen de makers bij me aanklopten, had ik vriendelijk bedankt”, geeft Jef op. “Al mijn kameraden wisten dat ik de kans had om mee te doen en vonden dat ik een unieke kans liet liggen. Op dat ogenblik was ik al vier jaar vrijgezel”, vervolgt de melkveehouder. Maar toen hij de afleveringen van vorig jaar zag, nam zijn spijt toch de bovenhand.

“Ik merkte dat de boeren zich amuseerden.” En dat heeft hem toch over de streep getrokken. “Het waren spannende tijden, want die cameraploeg in je nek, dat is fameus wennen. Maar 's avonds, wanneer er niet werd gefilmd, ontstonden er goede gesprekken met die meisjes”, moet Jef bekennen. “We hebben leuke momenten gehad.”

Populair

Laatste nieuws