Jacques Vermeire heeft somber nieuws over gezondheid: "Komt nooit meer goed" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire heeft somber nieuws over gezondheid: "Komt nooit meer goed"

Jacques Vermeire heeft somber nieuws over gezondheid: "Komt nooit meer goed"

Jacques Vermeire wordt eind mei 72 jaar oud. Vorig jaar kwam hij ongelukkig ten val en daar heeft hij nu nog steeds last van. Wat er juist aan de hand is, vertelt hij nu zelf in een nieuw interview.

Jacques Vermeire schittert sinds kort in zijn eigen realityreeks ‘De Vermeires’. Intussen is hij al 71 jaar, maar aan stoppen denkt hij nog lang niet. “Ook al voel ik dat ik ouder word, fysiek kan ik gelukkig nog goed mee”, zegt hij in een interview met Primo. “Hoewel ik op dat vlak ook al een heel parcours heb afgelegd”, geeft hij toe.

Zo heeft hij het vorig jaar niet gemakkelijk gehad, want door een ongelukkige val brak hij namelijk zijn schouders. “Amai. En daarvoor ga ik nog geregeld op controle bij de dokter”, aldus Jacques. “Ik ben nu nog aan het revalideren. Maar ja, da’s iets dat nooit meer goed komt”, biecht hij op.

Dat betekent dus ook dat hij altijd last zal blijven hebben. “Niemand zal dat zien aan mij, maar het kost me serieus veel moeite om m’n schouders te gebruiken”, zegt Jacques. Toch laat hij zijn hoofd niet hangen. “Nu, klagen zal je me niet snel horen doen”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws