Lynn Van den Broeck hakt moeilijke knoop door: "Dan stop ik met 'Thuis'" TV en Radio
TV en Radio

Lynn Van den Broeck hakt moeilijke knoop door: "Dan stop ik met 'Thuis'"

Lynn Van den Broeck hakt moeilijke knoop door: "Dan stop ik met 'Thuis'"

Lynn Van den Broeck staat intussen al meer dan vier jaar op de set van ‘Thuis’ en is niet meer uit de populaire soap weg te denken. Als de altijd goedlachse Viv tovert ze in de huiskamers meteen een lach op iedereens gezicht. Maar hoelang is de actrice nog van plan om mee te draaien in de reeks?

Meer dan vier jaar geleden wandelde Viv onze huiskamers binnen als goede vriendin van Joren (Mathieu Carpentier). Ze zou maar tijdelijk in de reeks te zien zijn, maar groeide al snel uit tot een geliefd personage, zeker toen ze een relatie begon met Lowie (Mathias Vergels). Maar hoelang is de actrice nog van plan om in ‘Thuis’ te blijven?

“Goh… Da’s een moeilijke”, geeft Lynn eerlijk toe in de podcast ‘De Thuisploeg’. “Het is ook te zien wat er nog op het pad van mijn personage komt.” Als ze nog genoeg toffe verhaallijnen krijgt en er veel rond haar personage blijft gebeuren, dan houdt ze het nog wel even vol. “Maar ik ben ook een jonge actrice, dus ik wil zeker nog genoeg uitgedaagd worden. Zolang ik die uitdaging blijf hebben in mijn spel, dan zal ik blijven”, besluit de actrice.

Maar ze heeft voor zichzelf ook een duidelijke beslissing gemaakt. “Heel eerlijk, als ik in elke aflevering gewoon ondersteuning zou zijn voor andere personages en er rond Viv voor de rest niet veel meer gebeurt, dan zou ik het na een tijdje wel moeilijk krijgen”, biecht Lynn op. “Er mogen wel nog eens wat dingen op mijn pad komen, vind ik.”

Populair

Laatste nieuws