Lynn Van den Broeck eerlijk over Mathias Vergels: "Dat deed me écht pijn" TV en Radio
TV en Radio

Lynn Van den Broeck eerlijk over Mathias Vergels: "Dat deed me écht pijn"

Lynn Van den Broeck eerlijk over Mathias Vergels: "Dat deed me écht pijn"

Lynn Van den Broeck staat al vier jaar lang dagelijks als Viv op de set van ‘Thuis’. Meestal ook aan de zijde van haar grote liefde Mathias Vergels (Lowie), wat enorm leuk is, maar soms ook moeilijke momenten oplevert. Daar vertelt de actrice openhartig over in de podcast ‘De Thuisploeg’.

Lowie en Viv, komen ze weer samen of niet? Na hun intieme nacht vrijdagavond neigen de kijkers opnieuw naar de eerste optie. Hoe dan ook, het blijft een van de meest besproken thema’s uit de dagelijkse Eén-soap. Hun beklijvende break-upscène werd dan ook niet voor niets uitgeroepen tot hét ‘Thuis’-moment van 2022.

Maar als we zeggen dat het een moeilijke scène was om te draaien, dan is dat een understatement. “Dat deed écht zeer”, geeft Lynn toe. Als actrice kruip je natuurlijk echt in die situatie. “Ik ga sowieso al graag all the way. Maar als de persoon voor u dan ook de persoon is waar je in het echt mee samen bent, dan komt het heel dichtbij”, klinkt het.

Tranen met tuiten. “Je kan als actrice zeggen: ‘Ik draai die knop om.’ Maar toen ik in zijn ogen keken en die woorden zei... Ik heb gebleit daarna, maar gebleit. Ik raakte daar maar niet uit. Echt lelijk wenen. Het deed mij echt pijn, da’s maf”, vertelt Lynn. “Het was erop of eronder. Ik heb mezelf ook bewust pijn gedaan om die scène zo mooi te kunnen spelen. Maar ik heb Mathias heel veel vastgepakt en tijdens de scène meermaals gezegd: ‘Het is niet echt, hé’”, aldus de actrice.

Viv en Lowie tijdens hun break-up in 'Thuis', Bron: Eén

Lynn Van den Broeck eerlijk over Mathias Vergels: "Dat deed me écht pijn"

Populair

Laatste nieuws