Jacques Vermeire klapt uit de biecht over zijn liefdesleven: "Voel me gelukkig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire klapt uit de biecht over zijn liefdesleven: "Voel me gelukkig"

Jacques Vermeire klapt uit de biecht over zijn liefdesleven: "Voel me gelukkig"

Jacques Vermeire gaat al een tijdje als single door het leven en dat lijkt hij helemaal niet zo erg te vinden. Maar staat hij nog open voor een nieuwe relatie? Dat verklapt het tv-gezicht nu zelf.

Jacques Vermeire schittert sinds kort in het nieuwe realityprogramma ‘De Vermeires’. Daarin krijgen we meer te zien van zijn privéleven en ook zijn ex-vrouw Eva Pauwels duikt even op in de reeks. Toch zullen we geen nieuwe liefde in ‘De Vermeires’ te zien krijgen, want Jacques vertelt aan Primo dat hij eigenlijk geen vrouw in zijn leven mist.

“Tuurlijk ben ik al verliefd geweest en heb ik graag samengewoond met de vrouwen in m’n leven. Maar dat is niet iets waarnaar ik nog naar verlang”, geeft hij toe. Bovendien heeft hij ook verschillende tegenslagen gekend op dat vlak. “De liefde is niet meer prioriteit. Mijn professionele agenda krijgt voorrang. En da’s in feite al lang zo”, aldus Jacques.

Hoewel hij wel tijd heeft voor de liefde, hecht hij er niet meer veel belang aan. “Een vrouw in mijn leven, dat zou geen meerwaarde meer betekenen. En al zeker niet om samen te wonen of zo”, biecht Jacques op. “Nee, ik voel me gelukkig alleen”, klinkt het. Toch verduidelijkt hij wel dat hij het hoofdstuk liefde niet bewust heeft afgesloten. “Het is nu gewoon zo, en daar neem ik vreemde mee”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws