"Even knap als de papa": Jan uit Boer zkt Vrouw vertedert met foto van zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Even knap als de papa": Jan uit Boer zkt Vrouw vertedert met foto van zoontje

"Even knap als de papa": Jan uit Boer zkt Vrouw vertedert met foto van zoontje

Enkele maanden geleden mochten Romina Paret en Jan Devarware uit ‘Boer zkt Vrouw’ hun eerste kindje samen verwelkomen. De kersverse mama trakteerde haar volgers al meermaals op enkele kiekjes van de kleine spruit. Nu ontroert ook boer Jan zijn volgers met een foto van zijn zoontje.

Jan en Romina zijn intussen al bijna vijf jaar samen. In 2018 sloeg de vonk over in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’. Een tijdje later liet Jan zijn boerderij in Australië zelfs voor wat het was en verhuisde hij voor de liefde terug naar België. Sinds kort mogen de tortelduifjes zich ook trotse ouders noemen.

Eind november beviel Romina van een flinke zoon, die luistert naar de naam Dré. Ondertussen is hun oogappel al drie maanden oud. Op Instagram deelt Jan nu een prachtig plaatje waarop hij zijn zoontje liefdevol in zijn armen houdt. “My little mate, Dré”, schrijft de trotse papa er vertederd bij met een hartje.

“Zo’n mooie baby”, “Hoe lief, de papa met zijn zoon”, “Wat een schatje”, “Prachtige foto”, “Zó schattig”, “Cuteness overlaad”, “Wat een schoon boertje” en “Mooi ventje”, luidt het in de comments. Maar iedereen merkt ook hetzelfde op: “Helemaal de papa”, “Een klein Jantje”, “Even knap als de papa” en “Juist zijn vader”. “Maar ik zie ook wat Rominatrekjes, vooral de lachende oogjes”, wil iemand nog kwijt.

Populair

Laatste nieuws