Jacques Vermeire neemt drastisch besluit over tv-carrière: "Dan stop ik ermee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire neemt drastisch besluit over tv-carrière: "Dan stop ik ermee"

Jacques Vermeire neemt drastisch besluit over tv-carrière: "Dan stop ik ermee"

Jacques Vermeire schittert samen met zijn twee kinderen Maxime en Julie in de nieuwe realityreeks ‘De Vermeires’. Toch voelt dat tv-programma niet als een soort sluitstuk voor de mediacarrière van Jacques, want aan stoppen denkt hij nog lang niet.

Jacques Vermeire wordt eind mei 72 jaar oud, maar toch wil hij nog niet genieten van zijn welverdiende pensioen. “Oh nee, laat me maar gewoon voortdoen!”, vertelt hij aan Primo. Zo wil hij nog nieuwe dingen doen en zichzelf blijven bewijzen. “En ja, ik wil nog altijd dat iedereen mij ’n hele toffen vindt”, geeft hij eerlijk toe.

“Dat komt uit een natuurlijke drang om iets te blijven betekenen in de maatschappij en het geeft me echt energie”, zegt Jacques. Daarom zal ‘De Vermeires’ hoogstwaarschijnlijk ook niet het laatste programma zijn waarin hij verschijnt. Als het van Jacques afhangt, zal hij nog lang aan het werk blijven.

“Ik zou nog graag doorwerken tot m’n tachtigste”, verduidelijkt hij. “Of tot zolang m’n gezondheid het toelaat”, voegt hij er aan toe. Niet alleen wil hij dat doen voor zijn fans, ook de programma’s waaraan hij meewerkt, doen het nog altijd goed. “Daarnaast treed ik nog steeds op voor volle zalen. En ik beweeg en spring daarin nog als een zot”, zegt Jacques al lachend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws