Eindelijk bekend: Eén lost verhaal én startdatum van nieuwe 'Dertigers' TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: Eén lost verhaal én startdatum van nieuwe 'Dertigers'

Eindelijk bekend: Eén lost verhaal én startdatum van nieuwe 'Dertigers'

De originele ‘Dertigers’ zijn niet meer. Met een prachtige kerstspecial namen we eind 2022 afscheid van de oorspronkelijke cast. Maar niet getreurd, de reeks gaat gewoon verder. Met nieuwe acteurs, nieuwe locaties en een nieuw verhaal.

‘Dertigers’ is bijna terug van weggeweest. Vanaf maandag 13 maart maken we kennis met de gloednieuwe generatie dertigers op Eén. Vanaf nu staat alles in teken van Laura (Emma Moortgat), Nele (Sofie Joan Wouters), Jonas (Gilles Van Hecke), Ruben (Roman van Houtven) en Sami (Issam Dakka), een volledig nieuwe vriendengroep die in hun tienerjaren een onbreekbare band opbouwde bij de Chiro.

Laura en Nele zijn zussen, maar heel verschillende types. Zo kijkt Laura, die al meer dan tien jaar samen is met Jonas, uit naar huisje, boompje, beestje. Maar of Jonas daar hetzelfde over denkt, is nog maar de vraag. Haar zus Nele is eerder op zichzelf en vrijgevochten. Ze date af en toe met Marvin (Malik Mohammed), maar verkiest voorlopig een kinderloze, open relatie.

Marvin werkt in een fietsenwinkel samen met Sami, de meest verantwoordelijke (lees: de Tinne) van de groep, de goede vriend in nood. Soms helaas ten koste van zichzelf. Hij woont bij zijn oma, waardoor zijn vrienden twijfelen of hij ooit de liefde zal vinden. De zelfzekere Ruben woont boven de fietsenwinkel. Hij is op zoek naar een huisgenoot en vindt die in Ada (Idalie Samad). Maar dat is niet volledig naar zijn zin. Die zou namelijk wel eens zijn geheim kunnen ontdekken, een geheim dat zijn vriendschap met de hele groep op het spel kan zetten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws