Stopt Hanne Verbruggen bij K3? De kersverse mama geeft verrassend antwoord Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stopt Hanne Verbruggen bij K3? De kersverse mama geeft verrassend antwoord

Stopt Hanne Verbruggen bij K3? De kersverse mama geeft verrassend antwoord

Hanne Verbruggen is terug van drie maanden weggeweest. Het roodharige K3’tje staat als vanouds naast Marthe en Julia op het podium. Maar is dat wel even evident nu ze nog niet zo lang geleden mama is geworden? Of heeft ze overwogen om er de brui aan te geven?

Op 14 november is Hanne Verbruggen voor de eerste keer mama geworden. Ze kreeg een zoontje, Julien. Afgelopen weekend hebben de K3’tjes hun gloednieuwe tour ‘Vleugels’ afgetrapt. Na drie maanden moederschapsrust de kersverse mama er dus meteen weer volledig ingevlogen. “Ik was vooral benieuwd naar het gegeven van mama zijn binnen K3, want normaal doen we 101 dingen tegelijk”, vertelt ze in Story.

“Maar Studio 100 gunt me wel de nodige rust, gelukkig”, zegt Hanne dankbaar. En genoeg vrije dagen. “De focus ligt nu op de Vleugels-toer, dus tussendoor hebben we altijd wat dagen vrij. Tegen de zomer wordt het wel weer heel druk, maar ook dan gaan er voldoende rustdagen ingepland worden. Vroeger zouden die misschien sneller opgevuld worden met activiteiten.” Hanne denkt er duidelijk nog lang niet aan om te stoppen, nu haar zoontje haar grootste prioriteit is.

“Nee, dat is geen seconde in mijn hoofd opgekomen”, zegt ze klaar en duidelijk. “Als ik filmpjes van hen zag, miste ik het enorm. Ik bleef K3 ook heel de tijd volgen en heb dikwijls aan hen gedacht: nu zitten ze in hun loge, nu zijn ze aan het eten…”, lacht het roodharige K3’tje. En daar zijn haar collega’s maar al te blij mee. “Wij drie, dat voelt juist aan”, besluit Marthe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws