Danny Fabry kapot van verdriet door overlijden van twee dierbaren: "Veel pijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Danny Fabry kapot van verdriet door overlijden van twee dierbaren: "Veel pijn"

Danny Fabry kapot van verdriet door overlijden van twee dierbaren: "Veel pijn"

Danny Fabry krijgt het hard te verduren. De zanger moest namelijk op één week tijd afscheid nemen van twee dierbare familieleden. Daarover vertelt hij nu zelf meer in een nieuw interview.

Danny Fabry gaat door een helse periode. Zo verloor hij op minder dan één week tijd zowel zijn schoonmoeder Jeanne als zijn moeder Maria. “Georgette en ik blijven nu over zonder moeders en vaders”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Ik ben zelf geen jong veulen meer, maar nu we zonder ouders verder moeten, heb ik het toch moeilijk”, klinkt het aangedaan.

Jeanne, de schoonmoeder van Danny, was al even dement en kon niet meer spreken. Toch maakt dat het verlies niet minder zwaar. “Jeanne was voor mij echt een tweede mama”, geeft hij toe. “Het gemis doet heel veel pijn”, aldus de zanger. Twee dagen nadat Jeanne begraven werd, overleed ook Danny’s moeder.

Maria is in haar slaap overleden. “Het verdriet wordt er niet kleiner door, maar ik ben blij dat ze niet heeft afgezien en vredig is gegaan”, legt hij uit. “Mensen zeggen me dat ik blij moet zijn dat ze 103 is geworden, maar al was ze 110, dat maakt het verdriet niet lichter”, biecht Danny op. “Georgette en ik moeten ons verlies aanvaarden, maar het doet verdomd veel pijn. Er zijn al veel tranen gevloeid”, zegt hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws