K3'tje Hanne Verbruggen maakt opnieuw heuglijk nieuws bekend: "We did it!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tje Hanne Verbruggen maakt opnieuw heuglijk nieuws bekend: "We did it!"

K3'tje Hanne Verbruggen maakt opnieuw heuglijk nieuws bekend: "We did it!"

Op 14 november is het leven van Hanne Verbruggen voorgoed veranderd. Dan mocht ze eindelijk haar eerste kindje, haar zoontje Julien, verwelkomen. Na drie maanden moederschapsrust maakt het K3’tje weer voltijds deel uit van de meidengroep. En ze was maar al te blij dat ze de draad weer kon oppakken.

Hanne Verbruggen heeft haar collega’s enorm gemist. “Ik heb keihard genoten van family time en cocoonen, maar ik miste K3 ook wel heel hard”, geeft ze toe in Story. “Niet alleen het optreden, maar ook Marthe en Julia. Samen repeteren, onderweg zijn, babbelen, veel lachen... Alleen maar mama zijn was leuk voor die drie maanden, maar K3 is zo’n groot deel van mij. Ik heb dat nodig, het maakt me gelukkig”, bedenkt ze zich.

Extra gelukkig dus dat ze er een geslaagd weekend vol ‘Vleugels’-show opzitten hebben. “We did it!”, schreeuwt Hanne uit op Instagram. “Na weken van voorbereiding en hard werk door ons hele team staat onze show er en is de tour officieel begonnen”, schrijft ze bij enkele kiekjes van hun gloednieuwe K3-show.

“Wat is het bijzonder om weer op het podium te staan. Het voelt zo vertrouwd om weer bij Marthe & Julia te zijn en jullie reacties, applaus en warmte te voelen. Ik heb zo genoten!”, laat het K3'tje weten. Hanne maakt ook meteen van de gelegenheid gebruik om de fans en voltallige cast en crew uitgebreid te bedanken. “Merci. Merci. Merci. Hier zit een dankbaar mensje”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws