Staf en Mathias Coppens gebroken door plots overlijden: "We gaan je missen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Staf en Mathias Coppens gebroken door plots overlijden: "We gaan je missen"

Staf en Mathias Coppens gebroken door plots overlijden: "We gaan je missen"

Staf en Mathias Coppens zijn kapot van verdriet. Ze hebben zopas vernomen dat een goede vriend is overleden en op sociale media posten de broers nu een pakkend eerbetoon.

Gisteren kwam het trieste nieuws naar buiten dat Luc Vranken, Head of Entertainment bij productiehuis Roses Are Blue, is overleden op 58-jarige leeftijd. Vranken richtte het productiehuis mee op in 2017 en werkte mee aan talloze bekende tv-programma’s, waaronder ook ‘Het Lichaam van Coppens’ en ‘Code van Coppens’. Staf en Mathias Coppens zijn erg aangedaan door dit vreselijke nieuws.

“Rust zacht lieve vriend”, begint Mathias op zijn Instagrampagina. “Je hebt gevochten als de beste. Tijd om terug op de fiets te kruipen en moppen te tappen daarboven!”, schrijft hij. “We gaan je missen”, voegt hij er nog aan toe. Ook Staf moet wat kwijt over dit trieste overlijden. “Lieve Luc, we gaan je zo missen…”, klinkt het.

In de comments onder de post van Mathias staat het vol met steunbetuigingen. “Veel kracht”, “Het ga je goed, Luc. Je hebt lang gestreden”, "Heel veel sterkte", "Rust zacht, lieve vriend", “Warme knuffel”, “Wat een verdriet weer”, “Veel moed” en “Sterkte bij dit verlies”, reageren zijn volgers onder meer.

Staf en Mathias Coppens gebroken door plots overlijden: "We gaan je missen"

Populair

Laatste nieuws