'Temptation'-Megan draagt onthullend jurkje waar haar borsten bijna uitfloepen sexy
sexy

'Temptation'-Megan draagt onthullend jurkje waar haar borsten bijna uitfloepen

'Temptation'-Megan draagt onthullend jurkje waar haar borsten bijna uitfloepen

Megan Desaever trakteert haar volgers opnieuw op een pikant plaatje. De realityster poseert in een diep uitgesneden kleedje voor de camera en laat zo vol in haar boezem kijken.

Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Megan Desaever bijzonder populair op sociale media. De afgelopen weken kwam ze ook nog vaak in het nieuws. Zo gaf ze in een talkshow toe dat ze geen belastingen betaalt op haar inkomsten van OnlyFans en dat ze graag naar Dubai wilde verhuizen omdat het daar belastingvrij is.

Met haar toenmalige vriend Dennis Roos vertrok ze begin dit jaar naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar intussen is Megan al terug single. Toch ligt ze daar niet wakker van en geniet ze volop van haar leventje in de grootstad. Op haar Instagrampagina laat ze daar geregeld leuke beelden van zien.

Soms durft Megan ook wel eens onthullende plaatjes te posten en dat doet ze nu opnieuw. Het ‘Temptation Island’-gezocht poseert voor het zwembad en wat meteen opvalt is haar gewaagde outfit. Haar jurkje is namelijk wel erg diep uitgesneden en zo zet ze haar goedgevulde boezem nog maar eens in de kijker.

'Temptation'-Megan draagt onthullend jurkje waar haar borsten bijna uitfloepen
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws