Acteur Peter Van de Velde doet schokkende onthulling: "Ze gaven het vijf jaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Peter Van de Velde doet schokkende onthulling: "Ze gaven het vijf jaar"

Acteur Peter Van de Velde doet schokkende onthulling: "Ze gaven het vijf jaar"

Peter Van de Velde zal binnenkort te zien zijn in een gloednieuwe ‘Piet Piraat’-show. De acteur gaat namelijk opnieuw op tournee, want het succes blijft voortduren. Daar moet hij nu wat over kwijt in Play Café’.

Peter Van de Velde kennen velen beter als Piet Piraat. Intussen bestaat de bekendste piraat van het land al 22 jaar en dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Binnenkort gaat hij opnieuw op tour met een gloednieuwe show en daarin zal ook ‘K2 zoekt K3’-kandidaat Remi De Smet te zien zijn.

Na 22 jaar is ‘Piet Piraat’ nog steeds een groot succes. “Dat hadden we niet gedacht, hoor”, geeft Peter eerlijk toe in het Play4-programma ‘Play Café’. “Vijf jaar en het vet is van de soep”, zeiden ze in het begin tegen hem. Dat bleek dus duidelijk niet te kloppen. Toch vindt de acteur het heel leuk dat ‘Piet Piraat’ het nog steeds zo goed doet.

Peter denkt ook nog niet aan stoppen. “Na 22 jaar vind ik dat nog altijd fijn om te mogen doen”, klinkt het. Het hoogtepunt uit zijn 'Piet Piraat'-carrière is misschien wel de Rewind Party in het Sportpaleis. Toen gingen zo’n 18.000 fans uit de bol en dat vond hij heel indrukwekkend. “Dat ik dit mag meemaken”, dacht hij toen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws