Eindelijk onthuld: dit is de echte reden waarom Chiara uit 'Big Brother' stapte TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk onthuld: dit is de echte reden waarom Chiara uit 'Big Brother' stapte

Eindelijk onthuld: dit is de echte reden waarom Chiara uit 'Big Brother' stapte

Gisteren werd de livestream van ‘Big Brother’ uit het niets stopgezet. Waarom? Chiara heeft onverwacht haar koffers gepakt en is uit het huis gestapt. De reden daarvoor was nog niet bekend, maar haar medebewoners weten wat er aan de hand is.

Gisteren is Chiara wegens privéomstandigheden vrijwillig opgestapt uit ‘Big Brother’. “Soms komt er verdrietig nieuws uit de buitenwereld en dan kan je niets anders dan beslissen het huis te verlaten”, vertelde de bewoonster in een videoboodschap aan haar huisgenoten. Wat er precies aan de hand is, zei ze niet. Maar Michelangelo en Jason lijken meer te weten.

Heel wat kijkers vermoedden dat Chiara door alle haat uit het spel is gehaald door haar omgeving. En dat lijkt ook te kloppen. De Nederlandse had Jason nog gesproken voor haar vertrek. In een gesprek met Michelangelo wordt nu duidelijk dat haar ouders haar uit het huis hebben gehaald. “Blijkbaar had ze afgesproken dat ze naar huis zou gaan voor haar eigen bestwil en dat is nu gebeurd”, maakt juicechannel Reality FBI op Instagram op uit hun gesprek.

“Ik denk dat ze niet meer kan omgaan met alle negatieve reacties en haat. Met hoe over haar gepraat wordt en hoe ze neergezet wordt. Dat accepteert haar vader echt niet”, klinkt het nog. “Als je familie zegt dat je naar huis moet komen, dan moet je dat doen”, denkt Michelangelo erover. “Het is inderdaad de juiste beslissing van haar”, vult Jason aan. “Ik zou identiek hetzelfde doen.”

Bron: Instagram Stories

Eindelijk onthuld: dit is de echte reden waarom Chiara uit 'Big Brother' stapte

Populair

Laatste nieuws