Kwade Siska Schoeters heeft er helemaal genoeg van: "Vind je dit nog normaal?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kwade Siska Schoeters heeft er helemaal genoeg van: "Vind je dit nog normaal?"

Kwade Siska Schoeters heeft er helemaal genoeg van: "Vind je dit nog normaal?"

Siska Schoeters kan je momenteel elke zaterdagavond aan het werk zien in ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ op Eén aan de zijde van Aster Nzeyimana. Daarin is de presentatrice zoals gewoonlijk haar heerlijke zelve. Al wordt dat lang niet door iedereen gesmaakt.

Siska wordt op sociale media serieus door het slijk gehaald. “Is dat leuk? Nee”, reageert ze in Primo op de harde commentaren. “Maar soms is alleen al de manier waarop die commentaar geponeerd wordt lachwekkend. Ik krijg ook berichten in mijn inbox waarin ‘lompe koe’ staat met een zin vol dt-fouten. Dáár laat ik mijn dag niet door vergallen, hoor”, besluit de presentatrice.

Toch laten zulke commentaren haar niet koud. “Waar ik mee wel aan stoor, is dat mensen het normaal vinden dat ze presentatoren tot het bot afkraken. Alsof mensen die voor radio en tv werken gevoelloos zijn”, uit Siska haar ongenoegen. “Want ja, ‘je kiest toch voor een job in de media?’ Ik ben het daar niet mee eens!”, laat ze van zich horen.

“Wij hebben gekozen om kijkers en luisteraars blij te maken. Ik heb er níet voor gekozen om de gal van gans Vlaanderen over mij heen te krijgen”, vervolgt de radio- en televisiepresentatrice. “Dus nee, ik vind níet dat haatmails of bagger erbij horen. Mensen die bewust in hun pen kruipen om jou te kwetsen, stonden bovendien zelden of nooit vooraan toen het verstand werd uitgedeeld”, reageert Siska scherp.

Populair

Laatste nieuws