Speelt Dina Tersago een rolletje in 'Boer zkt Vrouw'? Boer Jef onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Speelt Dina Tersago een rolletje in 'Boer zkt Vrouw'? Boer Jef onthult meer

Speelt Dina Tersago een rolletje in 'Boer zkt Vrouw'? Boer Jef onthult meer

Morgen kunnen we opnieuw een aflevering meepikken van het nog steeds razend populaire ‘Boer zkt Vrouw’ op VTM. In het vijftiende seizoen gaat Dina Tersago - Cupido van dienst - onder anderen voor melkveehouder Jef op zoek naar de ware liefde. Maar hoe verliep die samenwerking echt?

Boer Jef is klaar voor de liefde. Nu hij 33 jaar oud is, vond hij het hoog tijd om er eens werk van te maken. “Vroeger maakte ik me weinig zorgen als mijn relatie eindigde. Maar nu zitten de meeste mensen van mijn leeftijd in een relatie”, bedenkt de melkveehouder zich in TV-Familie. “Als je veertig of vijftig bent, is het wellicht nóg moeilijker om iemand te vinden.” Nu mocht Jef veertien vrouwen op zijn boerderij verwelkomen die voor hem zullen vechten.

Maar hoe is het om in het gezelschap van dé ‘Boer zkt Vrouw’-vrouw te vertoeven: Dina Tersago? Is ze in het echt hetzelfde zoals wij haar op het scherm zien? “Ik zie haar alleen tijdens de opnames. Maar ook wanneer het cameralampje niet brandt, is Dina een toffe madam”, wil boer Jef kwijt over de presentatrice. “Ik denk niet dat ze een rol speelt, ze is gewoon écht zo gezellig en tof.”

Of hij het niet jammer vindt dat Dina zelf niet op zoek is naar een boer? Dat niet. “No offence, maar ze is mijn type niet”, lacht de melkveehouder. “Ze is een schatje. Lief en al wat ge wilt, dat wel. Trouwens, Dina hééft een man en kinderen, dus dat zou sowieso niet kunnen werken”, aldus Jef.

Populair

Laatste nieuws