Chiara laat van zich horen na 'Big Brother'-exit en deelt belangrijke boodschap TV en Radio
TV en Radio

Chiara laat van zich horen na 'Big Brother'-exit en deelt belangrijke boodschap

Chiara laat van zich horen na 'Big Brother'-exit en deelt belangrijke boodschap

Woensdagnamiddag kwam er schokkend nieuws vanuit het ‘Big Brother’-huis. De Nederlandse Chiara moest noodgedwongen haar koffers pakken. Op sociale media reageert de bewoonster nu voor de eerste keer op haar onverwachte vertrek.

Woensdag werd de livestream van ‘Big Brother’ uit het niets onderbroken. Chiara had het huis namelijk onverwacht verlaten. Volgens Play4 is de Nederlandse bewoonster wegens privéomstandigheden vrijwillig opgestapt. “Soms komt er verdrietig nieuws uit de buitenwereld en dan kan je niets anders dan beslissen het huis te verlaten”, klonk het bij Big Brother zelf.

Uit gesprekken tussen de kandidaten in de livestream konden we intussen opmaken dat Chiara door haar familie uit het huis werd gehaald omdat ze niet konden omgaan met de negatieve reacties en haat aan haar adres. Met hoe over haar gepraat werd en hoe ze neergezet werd. “Als je familie zegt dat je naar huis moet komen, dan moet je dat doen”, dacht Michelangelo erover. “Het is inderdaad de juiste beslissing van haar”, vulde Jason zijn maatje aan. “Ik zou identiek hetzelfde doen.”

Buiten een videoboodschap aan haar medebewoners - waarin ze de lippen stijf op elkaar hield over de reden van haar vertrek - liet Chiara nog niets van zich horen. Tot nu. Op haar Instagramverhaal reageert de Nederlandse op haar plots exit. “Bedankt voor de lieve, betrokken reacties. Ik ben bij mijn familie. Dat is voor mij het belangrijkst. Ik probeer snel bij jullie terug te komen om vragen te beantwoorden. Voor nu … Veel liefs”, laat de kandidate weten. Gevolgd door een belangrijke boodschap: “‘Big Brother’ is en blijft een spel, vergeet dat niet.”

Bron: Instagram Stories

Chiara laat van zich horen na 'Big Brother'-exit en deelt belangrijke boodschap

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws