Zieke Ann Van den Broeck krijgt opnieuw zware klap te verwerken: "Rust zacht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zieke Ann Van den Broeck krijgt opnieuw zware klap te verwerken: "Rust zacht"

Zieke Ann Van den Broeck krijgt opnieuw zware klap te verwerken: "Rust zacht"

Ann van den Broeck heeft allesbehalve gemakkelijke tijden achter de rug. De musicalactrice, die afgelopen zomer getroffen werd door borstkanker, is goed op weg naar de genezing. Maar helaas moet ze nu opnieuw een zware tegenslag verwerken. Ann moest helaas afscheid nemen van haar neefje.

Afgelopen zomer werd borstkanker vastgesteld bij Ann Van den Broeck. Na een reeks chemobehandelingen, een zware operatie en bestralingen is er gelukkig geen zieke cel meer in haar lichaam te bespeuren. Momenteel krijgt de musicalactrice hormoontherapie en zet ze steeds meer stappen in de goede richting.

Spijtig genoeg kreeg Ann nu opnieuw een zware klap te verwerken. Haar neef Rint Dens, die aan het RITCS studeerde, is onverwacht overleden op zijn 22ste. Gisteren vond zijn afscheidsplechtigheid plaats in de KVS (Koninklijke Vlaamse Schouwburg).

Op Instagram neemt Ann met een aangrijpend bericht afscheid van haar neefje. “Mijn bijzondere neef. Geen woorden voor”, schrijft ze diep bedroefd bij een zwart-witfoto van Rint. “De zinderende KVS maakte diepe indruk. Wat had ik je graag beter gekend. Ik dacht dat dat nog zou komen. Ik draag je met me mee. Rust zacht, Rint”, aldus Ann. Onze redactie wenst de familie veel sterkte toe!

Bron: Instagram Stories

Zieke Ann Van den Broeck krijgt opnieuw zware klap te verwerken: "Rust zacht"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws