Verdwijnt Brigitte stilaan uit 'Familie'? Janine Bischops (81) verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt Brigitte stilaan uit 'Familie'? Janine Bischops (81) verklapt meer

Verdwijnt Brigitte stilaan uit 'Familie'? Janine Bischops (81) verklapt meer

Janine Bischops staat intussen al meer dan vijf jaar op de set van ‘Familie’ als Brigitte De Wulf. Maar denkt de actrice eraan om er stilaan de brui aan te geven? Ze heeft per slot van rekening al 81 jaar op haar teller staan.

21 jaar lang kenden we Janine Bischops als Jenny Verbeeck uit ‘Thuis’. Tot ze de deuren zes jaar geleden op haar 75ste achter zich dichttrok. Gelukkig heeft de actrice niet lang zonder werk gezeten. In ‘Familie’ zagen ze in Janine meteen potentieel om in de huid van de strenge Brigitte te kruipen. En hoewel ze intussen 81 is, denkt ze nog lang niet aan stoppen. “Ja, ik ben al een oudje, maar zo zie ik er niet uit”, vindt ze van zichzelf in HLN Showbits.

“Ik wil nog werken. Ik doe dat zo graag, ik kom zo graag naar hier”, klinkt het. Bovendien is Janine gescheiden en zit ze thuis toch maar alleen. Ook de sfeer op de set zou ze voor geen geld van de wereld willen missen. Toen haar personage onlangs op vakantie vertrok om alles op een rijtje te zetten nadat ze geconfronteerd werd met Leon, de man die haar tijdens haar jeugd verkracht heeft, kreeg Janine het erg moeilijk. “Ik dacht dat ze mij eruit zouden schrijven. Ik heb echt geweend”, geeft ze toe.

“Ik had echt verdriet, want ik ben hier ongelooflijk graag. En Lars kan toch niet zonder zijn moeder. Dat vind ik”, grapt de 81-jarige ‘Familie’-actrice. Als het van haar afhangt, draait ze nog een hele tijd mee op de set. “Dat moet voor mij geen hele week zijn. Maar als ik al twee of drie dagen per week mag komen, dan ben ik de koningin te rijk”, besluit Janine. De bomma ofwel Annie Geeraerts achterna dus, die met haar 96 lentes nog steeds schittert voor de lens.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws