Na Maité alweer nieuw personage in 'Thuis'? Lynn Van den Broeck onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Na Maité alweer nieuw personage in 'Thuis'? Lynn Van den Broeck onthult meer

Na Maité alweer nieuw personage in 'Thuis'? Lynn Van den Broeck onthult meer

Lynn Van den Broeck draait intussen al meer dan vier jaar mee in ‘Thuis’ als Viv en dat wil ze nog wel een tijdje zo houden. Bovendien is haar verhaal nog lang niet uitverteld, zeker nu haar romance met Lowie (Mathias Vergels) misschien nieuw leven ingeblazen wordt. Toch durft de actrice al eens te dromen over de toekomst van haar personage in de soap.

“Er mogen nog wel eens wat dingen op mijn pad komen”, besluit Lynn Van den Broeck in de podcast ‘De Thuisploeg’. De actrice wil niet liever dan dat trouwe ‘Thuis’-kijkers in de nabije toekomst meer over de achtergrond van haar personage te weten komen. “Mijn mama (Chantal, gespeeld door Karlijn Sileghem, red.) hebben ze al gezien, maar die is er nu weer uit. Maar wie is er nog?”, vraag ze zich af.

Zoals Lynn al meermaals naar boven gebracht heeft, hoopt ze vurig dat de kijker ooit kennis mag maken met Vivs verloren broer. “Ooit in de eerste aflevering heeft ze eens gezegd dat ze een broer heeft, maar we hebben die nog nooit gezien”, bedenkt de ‘Thuis’-actrice zich. Aangezien haar personage een rare band heeft met haar broer, ziet ze in hem eerder een nieuw ‘evil’ personage.

“Ik dacht eerder aan een luizig personage. Want die broer zit ergens in het buitenland - ik weet niet waarom -, dus ik zie hem nog wel plots helemaal blut aan mijn deur opduiken: ‘Viv, ik heb niets meer’. Goed veel drama dus”, zo zou Lynn het graag zien.

Populair

Laatste nieuws