Zes jaar na exit: Janine Bischops bijzonder scherp over vertrek bij 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Zes jaar na exit: Janine Bischops bijzonder scherp over vertrek bij 'Thuis'

Zes jaar na exit: Janine Bischops bijzonder scherp over vertrek bij 'Thuis'

21 jaar lang stond Janine Bischops als Jenny Verbeeck op de set van ‘Thuis’, intussen al vijf jaar lang als Brigitte De Wulf in ‘Familie’. Als de actrice gevraagd wordt welke soap van de twee ze nu uiteindelijk verkiest, heeft ze daar een duidelijk antwoord op klaar.

Zes jaar geleden moesten de trouwe ‘Thuis’-kijkers afscheid nemen van oerpersonage Jenny, gespeeld door Janine Bischops. Maar lang heeft de actrice niet zonder werk gezeten. Nog geen jaar later geraakte ze aan de bak bij ‘Familie’, waar ze tot op vandaag schittert als Brigitte. De actrice kan de twee soaps dus als geen ander met elkaar vergelijken. Maar welke van de twee ligt haar nu het nauwst aan het hart.

“Ik ben híer ongelooflijk graag”, benadrukt Janine in HLN Showbits. En met hier bedoelt ze natuurlijk op de set van ‘Familie’. De sfeer kan niet beter zijn, niet alleen onder de cast, maar ook onder de crewleden. “Echt allemaal, ik ga naar de meisjes van de kleding en ik begin die allemaal te kussen, de cameraman… Ik kus iedereen”, vervolgt ze.

Bij ‘Thuis’ had ze daarentegen het gevoel dat haar tijd aangebroken was om te gaan. “Ik heb 21 jaar in ‘Thuis’ gespeeld, hé. Dat is lang, maar ik heb het ook altijd graag gedaan”, onderstreept de soapactrice. “Maar op het laatste, dacht ik: ‘Allee, ik sta hier gewoon. Ik had nog wel tekst, maar ik stond erbij voor spek en bonen.” Genoeg voor haar om te vertrekken. “Toen dacht ik: ‘Voilà, dan ben ik weg, hé”, aldus Janine.

Populair

Laatste nieuws