Pijnlijk voor Mathias Vergels: deze 'Thuis'-collega verkiest Lynn Van den Broeck TV en Radio
TV en Radio

Pijnlijk voor Mathias Vergels: deze 'Thuis'-collega verkiest Lynn Van den Broeck

Pijnlijk voor Mathias Vergels: deze 'Thuis'-collega verkiest Lynn Van den Broeck

Lynn Van den Broeck staat al meer dan vier jaar als Viv op de set van ‘Thuis’ en heeft het duidelijk nog steeds even hard naar haar zin. Dat haar vriend Mathias Vergels (Lowie) ook meespeelt in de soap, zit daar wel voor iets tussen. Maar hoe denkt de actrice over haar andere collega’s?

Mathias Vergels kent ze natuurlijk door en door. En zo in dezelfde reeks spelen als je lief, dat vindt Lynn Van den Broeck maar al te fijn. “Da’s keitof. Ja, echt leuk”, zegt ze klaar en duidelijk in de podcast ‘De Thuisploeg’. “Ik vind dat echt plezant. Wij zouden alles samen kunnen doen, dus dat ook’, besluit de actrice. “Wij zijn ook heel professioneel.”

Mathias is logischerwijze ook een van haar favoriete collega’s. “Samen met de mensen waarmee we het meeste moeten samenspelen. We zien die ook veel, hé”, klinkt het. “Maar ik moet zeggen, we hangen hier wel allemaal heel goed aan elkaar. We zijn ook altijd blij als we hier eens andere gezichten tegen het lijf lopen”, denkt Lynn erover. Zo was ze maandag nog aan de zijde van Marleen Merckx (Simonne) en Marieke Dilles (Vicky) te zien in ‘De dag van vandaag’ op Eén. Het plezier spatte er duidelijk van af.

Maar als ze dan echt één favoriete collega uit de warme ploeg móet kiezen, dan gaat ze resoluut voor Lauren Müller, die Thilly speelt. “Ik vind vooral Lauren heel leuk om mee te spelen”, besluit Lynn. “Zij is echt mijn favorietje!” De twee dames hebben natuurlijk ook veel scènes samen bij ACE.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws