Nu Hanne terug bij K3 is: zo denkt Marthe echt over haar vervangster Diede Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nu Hanne terug bij K3 is: zo denkt Marthe echt over haar vervangster Diede

Nu Hanne terug bij K3 is: zo denkt Marthe echt over haar vervangster Diede

Op 14 november is Hanne Verbruggen mama geworden van haar eerste kindje, haar zoontje Julien. Nu, ruim drie maanden later, staat de kersverse mama alweer te zingen, te dansen en te springen op het podium alsof ze nooit is weggeweest. Toch heeft ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede eind vorig jaar even haar plekje ingenomen.

Hanne is, tot haar eigen grote vreugde, eindelijk weer fulltime deel van K3. “Ik heb keihard genoten van family time en cocoonen, maar ik miste K3 ook wel heel hard”, geeft ze toe in Story. “Niet alleen het optreden, maar ook Marthe en Julia. Samen repeteren, onderweg zijn, babbelen, veel lachen... Alleen maar mama zijn was leuk voor die drie maanden, maar K3 is zo’n groot deel van mij. Ik heb dat nodig, het maakt me gelukkig”, beseft de zangeres.

Ook haar collega’s zijn maar al te blij dat Hanne weer naast hen op het podium schittert. “Weet je, Julia en ik zijn vooral blij dat Hanne terug is. We hebben haar zo hard gemist, het voelde aan als een leegte”, biecht Marthe De Pillecyn op. Nochtans vulde Diede van den Heuvel eind 2022 twee maanden die leegte op. Toch lijkt het gemis niet erg groot.

“Vanaf het moment dat we weer samen waren, hadden we allemaal het gevoel dat het nooit anders is geweest”, denkt het zwartharige K3’tje erover. “Met Diede was het heel fijn, zij heeft dat supergoed gedaan. Maar dat is toch niet hetzelfde als met Hanne”, bedenkt Marthe zich. “Wij drie, dát voelt juist aan.”

Populair

Laatste nieuws