'Temptation'-Megan definitief naar Dubai verhuisd? Realityster verklapt meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Megan definitief naar Dubai verhuisd? Realityster verklapt meer

'Temptation'-Megan definitief naar Dubai verhuisd? Realityster verklapt meer

Megan Desaever gaf na de belastingheisa toe dat ze graag naar Dubai zou willen verhuizen, omdat het daar belastingvrij is. Ondertussen vertoeft ze al even in de grootstad, maar woont ze er ook al effectief?

Er werd de laatste tijd heel wat geschreven over 'Temptation Island'-ster Megan Desaever. Zo kwam ze enerzijds in het nieuws doordat ze in een talkshow toegaf dat ze geen belastingen betaalde op haar OnlyFans-inkomsten. Anderzijds maakte ze ook bekend dat ze twee weken na de verloving met Dennis Roos opnieuw single is.

Intussen vertoeft Megan al een hele tijd in Dubai en daar laat ze maar al te graag leuke beelden van zien op sociale media. Maar woont ze daar nu ook al echt? Dat verklapt ze zelf in een nieuw interview met Het Laatste Nieuws. “Er zijn eigenlijk nog heel veel plannen, dus ik moet sowieso nog een paar dagen terug naar België. Maar ik laat mijn spullen hier bij mijn broer”, vertelt ze.

Zo moet ze nog enkele zaken regelen in België. “Ik ga dus alles al in orde brengen in het stadhuis en ik heb nog een gesprek met mijn boekhouder. Om ook alles van die belastingen recht te trekken”, legt ze uit. “En dan wil ik echt officieel hier iets gaan zoeken”, aldus Megan. Binnenkort is ze dus van plan om echt definitief te verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws