Play4 onthult meer: daarom is Chiara écht vertrokken uit het 'Big Brother'-huis TV en Radio
TV en Radio

Play4 onthult meer: daarom is Chiara écht vertrokken uit het 'Big Brother'-huis

Play4 onthult meer: daarom is Chiara écht vertrokken uit het 'Big Brother'-huis

Woensdagnamiddag kwam er schokkend nieuws vanuit het ‘Big Brother’-huis. De Nederlandse Chiara moest noodgedwongen haar koffers pakken. Haar vertrek kwam onverwacht, maar wat is daar nu de reden voor?

Uit gesprekken tussen de kandidaten in de livestream konden we afleiden dat Chiara door haar familie uit het huis werd gehaald omdat ze niet konden omgaan met de negatieve reacties en haat aan haar adres. En met hoe over haar gepraat wordt en hoe ze neergezet wordt. “Als je familie zegt dat je naar huis moet komen, dan moet je dat doen”, dacht Michelangelo erover. “Het is inderdaad de juiste beslissing van haar”, vulde Jason aan. “Ik zou identiek hetzelfde doen.”

Ook in een videoboodschap aan haar medebewoners hield Chiara de lippen stijf op elkaar. Intussen heeft ze op haar Instagramverhaal gereageerd op haar plotse vertrek. “Bedankt voor de lieve, betrokken reacties. Ik ben bij mijn familie. Dat is voor mij het belangrijkst. Ik probeer snel bij jullie terug te komen om vragen te beantwoorden. Voor nu … Veel liefs”, laat de kandidate weten. Gevolgd door de belangrijke boodschap: “‘Big Brother’ is en blijft een spel, vergeet dat niet.”

De spanningen in huis en negatieve commentaren zijn volgens Play4 echter niet de reden van haar vertrek. “Chiara heeft ervoor gekozen om het huis en programma te verlaten, op basis van een privékwestie”, vertelt de zender aan Het Laatste Nieuws. “Over de precieze aard kunnen wij, omwille van haar recht op privacy, niets kwijt.” In de livestream vroeg Charlotte zich bovendien af of alles oké was met de mama van Chiara. Verdere toelichting kwam er niet.

Populair

Laatste nieuws