Megan uit 'Temptation Island' onthult grootse toekomstplannen vanuit Dubai Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Megan uit 'Temptation Island' onthult grootse toekomstplannen vanuit Dubai

Megan uit 'Temptation Island' onthult grootse toekomstplannen vanuit Dubai

Megan Desaver verblijft ondertussen al even in Dubai en binnenkort gaat ze er ook op zoek naar een eigen stekje. Naast een definitieve verhuis naar de grootstad heeft de realityster nog grote plannen. Daar vertelt ze zelf meer over in een nieuw interview.

Megan Desaever, die bekend is geworden door haar deelname aan ‘Temptation Island’, verscheen de laatste tijd geregeld in het nieuws. Zo veroorzaakte ze heel wat heisa door toe te geven dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. Daarnaast werd er ook heel wat geschreven over de breuk met haar ex-verloofde Dennis.

Het toenmalige koppel vertrok samen naar Dubai en enkele weken nadat ze hun relatie bekendmaakte, kondigden ze al aan dat ze zich verloofd hadden. Jammer genoeg is Megan nu opnieuw single, maar ze wil wel effectief in Dubai blijven wonen. “Ik wil hier officieel iets gaan zoeken”, geeft Megan toe aan Het Laatste Nieuws.

Daarnaast heeft ze ook nog grote ambities. Zo is haar broer, die ook in Dubai woont, juist gestart met vastgoed. “Dat gaat best wel goed en hier heb je daar ook geen diploma voor nodig”, aldus Megan. “Dus als ik zie dat dat goed blijft gaan, zou ik me wel langzaamaan daarin willen verdiepen”, verklapt ze. “Ik zou ook nog mijn OnlyFans en social media daarnaast blijven doen, maar ik wil ook nog iets normaals”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws