'Temptation'-Megan hakt moeilijke knoop door: "Dan stop ik met OnlyFans" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Megan hakt moeilijke knoop door: "Dan stop ik met OnlyFans"

'Temptation'-Megan hakt moeilijke knoop door: "Dan stop ik met OnlyFans"

Megan Desaever verdient heel wat geld door seksueel getinte content te plaatsen op OnlyFans, maar zal ze dat nog lang blijven doen? Daar heeft de realityster nu wat over te zeggen in een nieuw interview.

Megan Desaever is bekend geworden door ‘Temptation Island’. Door haar deelname aan het realityprogramma is ze bijzonder populair op sociale media en daardoor besloot ze ook om te starten met het plaatsen van pikante beelden op OnlyFans. Recent kwam daar nog opvallend nieuws over naar buiten.

Zo vertelde Megan plots in de Rumag-talkshow ‘Allures’ dat ze geen belastingen betaalt op haar inkomsten van OnlyFans. Er werd toen meteen een gerechtelijk onderzoek geopend, maar daar ligt ze duidelijk niet wakker van. Momenteel denkt ze nog niet aan stoppen, maar wanneer is het goed geweest voor haar? Dat verklapt ze nu zelf aan Het Laatste Nieuws.

Megan vertelt dat haar broer, die ook in Dubai woont, zopas gestart is met vastgoed en dat ze zich daar ook wel in zou willen verdiepen. “Ik zou ook nog mijn OnlyFans en social media daarnaast blijven doen, maar ik wil ook nog iets normaals”, geeft Megan toe. Zo wil ze geen tientallen jaren meer bezig zijn met OnlyFans. “Als ik dan op een dag iemand leer kennen of een gezin wil starten, wil ik niet afhankelijk zijn van OnlyFans”, legt ze uit. “Dat is niet iets dat ik wil blijven doen totdat ik veertig of vijftig jaar ben”, besluit het ’Temptation Island’-gezicht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws