'Temptation'-Megan binnenkort mama? Realityster laat zich verrassend uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Megan binnenkort mama? Realityster laat zich verrassend uit

'Temptation'-Megan binnenkort mama? Realityster laat zich verrassend uit

Recent brak Megan Desaever nog met Dennis Broos. De twee waren nog maar pas verloofd, maar er kwam al snel een einde aan dat sprookje. Toch blijft Megan niet bij de pakken zitten, want ze denkt al na over haar toekomst.

De laatste tijd werd er heel wat geschreven over de relatie - en de breuk - tussen Megan Desaever en Dennis Roos. Zo maakte de twee eind december bekend dat ze een relatie hadden en nog geen twee weken later kondigde Megan aan dat Dennis haar ten huwelijk had gevraagd. Helaas zat er al snel een haar in de boter.

Zo kreeg Megan te horen dat Dennis vreemd zou zijn gegaan en dat veroorzaakte een felle ruzie tussen de twee. Ze vochten deze ruzie ook publiekelijk uit op sociale media en ze besloten uiteindelijk om uit elkaar te gaan. Dennis vertrok terug naar huis, maar Megan vertoeft nog steeds in Dubai. Daar geniet ze nu volop van haar leventje als single. Toch denkt ze ook al na over haar toekomst.

Ze verklapt namelijk dat ze niet tot haar veertigste actief wil zijn op OnlyFans. “Als ik op een dag iemand leer kennen of een gezin wil starten, dan wil ik daar niet afhankelijk van zijn”, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws. Maar wil ze ook echt kinderen krijgen? “Voorlopig heb ik nog geen kinderwens”, verklapt ze. “Maar als ik de juiste persoon tegenkom en ik ben echt verliefd, dan misschien wel. Dan sta ik er wel voor open”, aldus Megan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws