Tien jaar na kankerdiagnose: Jacques Vermeire geeft update over zijn gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tien jaar na kankerdiagnose: Jacques Vermeire geeft update over zijn gezondheid

Tien jaar na kankerdiagnose: Jacques Vermeire geeft update over zijn gezondheid

Tien jaar geleden kreeg Jacques Vermeire een hard verdict van de dokter te horen. Hij had namelijk darmkanker en moest meteen geopereerd worden. Nu laat hij weten hoe het momenteel met zijn gezondheid gaat.

Jacques Vermeire vertelt in een nieuw interview met Primo dat hij nog lang niet denkt aan zijn pensioen. “Ook al voel ik dat ik ouder word, fysiek kan ik gelukkig nog mee. Hoewel ik op dat vlak ook al een heel parcours heb afgelegd”, klinkt het. Zo brak hij vorig jaar nog zijn schouders door een ongelukkige val. Daarnaast kreeg hij zo’n tien jaar geleden ook heel slecht nieuws te horen.

“Zoals jullie weten heb ik ook darmkanker gehad”, vertelt Jacques. Met enkele klachten ging hij toen naar zijn huisdokter en die verwees hem al snel door naar het ziekenhuis. Door een kijkonderzoek werd duidelijk dat hij een grote tumor in zijn dikke darm had. “Ik ben daarvoor geopereerd”, legt hij uit.

Het tv-gezicht is door het oog van de naald gekropen, maar het ging relatief snel terug goed met hem. Bovendien heeft hij nog fantastisch nieuws te melden. “Da’s ondertussen tien jaar geleden en ik ben recent door m’n dokter officieel kankervrij verklaard”, zegt Jacques trots. “Uiteraard blijf ik wel jaarlijks op controle gaan. M’n gezondheid is erg belangrijk voor mij”, verduidelijkt hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws