Julie Vermeire verbluft volgers met knappe vakantiefoto's: "Wauw, heel mooi" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire verbluft volgers met knappe vakantiefoto's: "Wauw, heel mooi"

Julie Vermeire verbluft volgers met knappe vakantiefoto's: "Wauw, heel mooi"

Julie Vermeire geniet momenteel van een welverdiende vakantie op Costa Rica en daar deelt ze maar al te graag enkele leuke beelden van op haar Instagrampagina. Haar volgers moeten meteen wat kwijt over haar nieuwste post.

Om aan de winterkou te ontsnappen is Julie Vermeire zopas naar Costa Rica vertrokken. Daar geniet ze volop van zon, zee, strand én de prachtige natuur. Zo bracht ze ook een bezoekje aan Tenorio Volcano National Park: een wondermooi nationaal park met als parel een vulkaan.

Op haar Instagrampagina laat Julie nu meer zien van haar tripje naar het park. Zo poseert ze onder andere voor een gigantische waterval en we krijgen de blondine ook nog in bikini te zien. Haar volgers zijn alvast onder de indruk van deze vakantiekiekjes en ze hebben daar natuurlijk ook iets over te zeggen.

“Zo mooi”, “Prachtig”, “Ben een klein beetje jaloers”, “Een echte knappe vrouw”, ”Wat een mooie plek”, “Zalig”, “Zo leuk” en “Wat is het daar mooi”, klinkt het onder meer in de commentaren. Ook hebben ze nog een duidelijke boodschap voor Julie. “Geniet ervan”, “Fijne vakantie”, “Geniet er maar goed van” en “Geniet van je verlof”, reageren ze meermaals.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws